Metabolism.med: Μας παρουσιάζει τη νέα τεχνολογία στην ομορφιά “Xlase Plus”!

Το κέντρο αισθητικής Metabolism.med αποτελεί ένα χώρο αφιερωμένο στην ομορφιά και στην υγεία κάθε γυναίκας. Υπογράφοντας πολλά χρόνια επιτυχημένης πορείας, δεν σταματά να εξελίσσεται και να αναζητά τις πιο σύγχρονες και εξελιγμένες…

Agua de la fuente: Το διαφορετικό all-day café bar!

Το καφέ Agua de la Fuente αποτελεί έναν μικρό, φιλόξενο χώρο, οπού μπορείς να κάνεις ένα διάλειμμα από τους έντονους και πολύβουους ρυθμούς του κέντρου χωρίς να απομακρυνθείς από αυτό. Δίπλα ακριβώς…

Prosciutto: Φέρνει στο χώρο σου γεύσεις και αρώματα από την ιταλική γαστρονομία!

Το Prosciutto δεν διάλεξε τυχαία να πάρει το όνομά του από το ορόσημο προϊόν της γειτονικής Ιταλίας. Τόσο μικρό σε μέγεθος, μα μπορεί να σε εντυπωσιάσει με τις γεύσεις που θα σου…

Σάββας Γεωργιάδης. Διαφύλαξε το χάρισμα της ακοής σου!

Ο Σάββας Γεωργιάδης έχει ολοκληρώσει το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Σπουδών στην «Ακοολογία – Νευροωτολογία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι έμπειρος ακοοπροθετιστής και μέλος του Συλλόγου ακοοπροθετιστών Ελλάδας και σήμερα μας προσφέρει…

IONA: as good as gold

Η IONA είναι ένα νέο brand στο χώρο της μόδας, εμπνευσμένο από το πάθος της γυναικείας προσωπικότητας! Όλα τα κομμάτια είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά από την ιδρυτή της επωνυμίας, σχεδιάστρια μόδας Ιωάννα Ιωακειμίδου.…

29

Σωτήρης Βαγενάς. “Η ποιότητα μιας πίτσας φαίνεται από τη ζύμη και τα υλικά που θα φιλοξενήσει πάνω της.”

Απόγευμα Τετάρτης κι εγώ ετοιμάζομαι να συναντήσω τον πρώτο πιτσαδόρο της Δράμας, τον Σωτήρη Βαγενά. Με το που φτάνω στο μαγαζί του τον βλέπω να ασχολείται με τα ζυμάρια του. Μα, αυτό…

Dry Anger Amarantidis: Ξέρεις την ορολογία στο ψήσιμο του κρέατος;

Όταν παραγγέλνεις κρέας σε ένα εστιατόριο, ο σερβιτόρος πάντα ρωτάει πώς το προτιμάς ψημένο και αν δεν ξέρεις τη διαφορά μεταξύ του κάθε τρόπου ψησίματος, κινδυνεύεις να βρεθείς με ένα υπερβολικά ωμό…

Γλυκό καφέ: 10 Χρόνια all time classic επιλογή!

Το γνωστό σε όλους μας Γλυκό Καφέ εδώ και λίγες μέρες είναι και πάλι κοντά μας φρέσκο, ανακαινισμένο και ανανεωμένο, έτοιμο να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης λίγο πριν τη…

Αγγελική Αλεξιάδου. Μέτρηση οξειδωτικού στρες

Η “εορταστική υπερφαγία” είναι κάτι συνηθισμένο στην ελληνική κουλτούρα. Γλυκά, λιπαρό κρέας, τροφές με πολλές θερμίδες, αλκοόλ, ακατάσχετο τσιμπολόγημα και πλουσιοπάροχα τραπέζια, μας αφήνουν “κατόπιν εορτής” με ένα εμφανές πρήξιμο. Πρήξιμο, που…