Η εταιρεία Βιοαγρός, εισήγαγε στην αγορά πρόσφατα ένα νέο προϊόν της, το «Βελουδάκι», ένα βιολογικό γιαούρτι για παιδιά σε συσκευασία των 130 γραμμαρίων.
Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο αυτό προϊόν παράγεται από 100% φρέσκο ελληνικό βιολογικό κατσικίσιο γάλα. Εντός λίγων ωρών από την στιγμή της συλλογής του γάλατος, ξεκινάει σε ειδικές εγκαταστάσεις η παστερίωση του, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του. Εν συνεχεία, αφού το γιαούρτι πήξει, τοποθετείται σε τσαντίλες, και παραμένει εκεί για 24 ώρες όπου στραγγίζεται με παραδοσιακό και φυσικό τρόπο.